Τρόποι Πληρωμής – Ασφαλεια Συναλλαγών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί, μεταξύ των ακολούθων:

Αποστολή με Αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παραλαβής, καταβάλλοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σας στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier (speedex). Ταυτόχρονα, πληρώνετε στον υπάλληλο της Courier τα έξοδα για την υπηρεσία Αντικαταβολής (3 ευρώ) και τυχόν έξοδα μεταφορικών.

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη ως τρόπος πληρωμής για παραγγελίες αξίας μέχρι εκατό (100) ευρώ.

Η αντικαταβολή χρεώνεται ως υπηρεσία με το ποσό των τριών (3) ευρώ, ανεξαρτήτως ύψους αξίας της παραγγελίας.

Εξόφληση με Τραπεζική Κατάθεση

Πληρώνετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας σε Alpha Bank. Σημειώνουμε για τη σαφή ενημέρωσή σας πως η παραγγελία σας δεν θα σταλεί έως ότου πιστωθεί ολόκληρο το χρηματικό ποσό στον λογαριασμό μας.

ALPHA BANK

Αρ. Λογαριασμού IBAN GR3601402140214002002004740

 

Εξόφληση με χρέωση πιστωτικής χρεωστικής κάρτας

Μέσω Alpha e-Commerce της Alpha Bank μπορεί να γίνει η ασφαλής πληρωμή. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ελληνικά: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).
Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο